Over ons

Hoi,

ik ben Maika en na een zoektocht van bijna 10 jaar in de administratie werd ik lichtjes gedwongen opnieuw te beginnen. Niet wetende hoe dat mijn leven zou veranderen... Ik voelde me de grijze muis die wilde losbreken en toen dan nog eens de tikkende mamaklok begon was het hek helemaal van de dam.

De creatieve ik brengt rust, afleiding maar ook veel uitdaging en voldoening alleen neemt de dagelijkse rompslomp het al te vaak over. Die creatieve ik, het naaien, die ken ik al van mijn 16e (met vallen en opstaan), die grijze muis groeide stilletjes terwijl het volwassen leven van alles met zich mee bracht. 

En dan when you least expect it, kwam ik plots iemand tegen die me durfde keuzes te doen nemen: een partner die mijn creatieve ik triggert en mijn grote wens onverwacht in vervulling liet gaan: een eigen webshop. 

Maar een klein kereltje maakte zijn opwachting en tegelijkertijd leerde hij me ook heel veel. Gevolg 3 jaar later: een webshop die eindelijk zijn vorm krijgt en steeds verder zal groeien met de creatieve ik. 

Having fun while doing it, dat is zo beetje mijn motto geworden. Die kleren van opgroeiende en ontdekkende kids moeten zo vaak gewisseld worden en dan is keuzestress het laatste wat je wil. Beau Dutch is de creatieve ik die haar uitlaatklep vond en hoopt vrolijke structuur te brengen in de kleerkast of gewoon in vele kinderkamers. 

© 2016 - 2022 Beau Dutch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel